Zakaži privatan čas

Pozovite nas

+381640252347

Pišite nam

privatnicasovi.rs@gmail.com

Posetite nas

Zmaj Jovina 26, Novi Sad 21000

Zakažite privatan čas kod profesora sa višegodišnjim iskustvom u držanju nastave. Naša privatna škola nudi vrhunske usluge individualne i grupne nastave koje su prilagođene Vašim potrebama i ciljevima.  Bez obzira da li se pripremate za prijemni ispit, sertifikat za posao, promenu karijere ili jednostavno želite da unapredite svoje znanje iz različitih oblasti, naša škola nudi širok spektar kurseva i predavači su spremni da Vam pomognu da postignete uspeh u Vašoj akademskoj ili profesionalnoj karijeri. 

Zakaži privatan čas

Navedite ime fakulteta, odnosno srednje škole koju pohađate.
Unesite ime kursa.

Posetite nas

POSLOVNI CENTAR ZA EDUKATIVNI KONSALTING I RAZVOJ KARIJERE DOO NOVI SAD
PIB: 112220049

Zmaj Jovina 26, Novi Sad, 21000

Adresa

+381640252347

Kontakt telefon

privatnicasovi.rs@gmail.com

Kontakt email

Često postavljana pitanja

Da. U bilo kom momentu možete preći sa online nastave na nastavu uživo, i obrnuto. Potrebno je  da nas o tome obavestite na  mejl na privatnicasovi.rs@gmail.com.

Da. Možete se opredeliti samo za časove uživo ili online, samo za video lekcije ili za obe forme nastave. 

Na video lekcijama su prikazana postupna rešenja zadataka sa prethodnih ispita i testova. Primer video lekcije pogledajte ovde.

Pošaljite ime kursa i spisak oblasti na mejl privatnicasovi.rs@gmail.com i naši predavači će Vam u najkraćem roku javiti da li su snimljene video lekcije za kurs koji Vas zanima.

Cena časa zavisi od predmeta i forme nastave za koju ste se opredelili. Raspon je između 750 i 1200din/60min.

Popunite formu iznad ili nas pozovite na +381640252347. 

Da, držimo kurseve iz osnova programiranja za početnike i iz naprednih tehnika web programiranja. Tokom kursa polaznici imaju priliku da učestvuju u radu na realnim projektima za klijente. Za sve dodatne informacije javite se na mejl privatnicasovi.rs@gmail.com.

Zakaži privatan čas u Novom Sadu.