PRIPREMA ZA PRIJEMNI

Upis na FTN , PMF i sve ostale fakultete na kojima se na prijemnom ispitu polaže matematika!
Uživo u Novom Sadu!

Upis na FTN i PMF u Novom Sadu

Poštovani učenici i roditelji, ukoliko želite da proces pripreme i upisa na fakultet prođete jednostavno i uspešno, tu smo da vam u tome pomognemo. Svake godine vlada sve veće interesovanje za upis na FTN, PMF, ETF i srodne fakultete. U okviru našeg preduzeća više godina za redom uspešno organizujemo pripremnu nastavu iz matematike za prijemne ispite. Pripremu drže master profesori matematike sa višegodisnjim iskustvom u radu sa srednjoškolcima i studentima. Uz naš pripremni kurs vam nisu potrebni dodatni privatni časovi. Upornost, redovan rad kod kuće i praćenje saveta naših predavača dovešće vas do uspešnog početka studija! 

Casovi matematike uzivo Novi Sad
Pripreme za upis na FTN i PMF

Da li mogu da pratim pripreme ako nemam predznanje?

Da! Program je osmišljen tako da se sve oblasti koje dolaze na prijemni ispit obrade temeljno, ispočetka, tako da učenici koji dolaze iz društveno-jezičkih, medicinskih i umetničkih odeljenja, koji nisu uopšte imali matematiku, ili su imali vrlo mali fond časova matematike, mogu nastavu da prate neometano. Svaka oblast se završava rešavanjem zadataka sa novijih prijemnih ispita, kroz koje učenici mogu da provere svoje znanje i napredak.

Da li je nastava uživo ili online?

Nastava se odvija uživo u našim učionicama u centru Novog Sada. Standardni termini su subotom i nedeljom od 11 do 14h, ali je u dogovoru sa profesorom moguće napraviti i drugačiji raspored. Za učenike koji nisu u Novom Sadu postoji mogućnost praćenja nastave online. Sve lekcije su praćene video materijalom na kom su postupno rešeni zadaci sa prethodnih prijemnih ispita.

Privatni casovi uzivo u Novom Sadu

Kako mogu da se prijavim?

Na mejl privatnicasovi.rs@gmail.com pošaljite Vaše ime, prezime, naziv srednje škole koju pohađate i naziv smera koji želite da upišete. Neko od naših predavača će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Za sve ostale informacije budite slobodni da nas pozovete radnim danima od 9h do 17h na +381640252347.