O NAMA...

Privatni časovi u Novom Sadu kod master profesora matematike i fizike, doktora matematičkih nauka i inženjera elektrotehnike.

Naša priča- privatni časovi u Novom Sadu

Naš tim čini grupa predavača sa višegodišnjim iskustvom u držanju privatnih časova u Novom Sadu učenicima srednjih škola i studentima elektrotehničkih, prirodno-matematičkih, ekonomskih i tehnoloških fakulteta. Iza nas je preko 2000 polaznika koji su uspešno ostvarili željene akademske i karijerne rezultate. Utiske naših polaznika možete pronaći na našoj facebook stranici za privatne časove.

Časovi se odvijaju uživo u centru Novog Sada, u prijatnom, moderno tehnički opremljenom prostoru. Za polaznike koji nisu iz Novog sada, nastava se odvija online preko adekvatnih aplikacija. Časovi se dele na grupnu pripremnu nastavu i individualne konsultacije. Svi studenti imaju mogućnost pretplate na video lekcije, koje mogu da gledaju bilo kad i bilo gde. Pristup uplaćenim materijalima ostaje sve dok se željeni ispit ne položi, odnosno do kraja aktuelne školske godine.

Privatni časovi uživo u Novom Sadu kod doktora matematičkih nauka
Privatni časovi uživo u Novom Sadu

Atmosfera sa naših časova uživo u Novom Sadu...

Privatni časovi uživo u Novom Sadu
Privatni časovi uživo u Novom Sadu
Privatni časovi uživo u Novom Sadu

Postani deo tima

Završili ste  tehnički ili prirodno-matematički fakultet i imate želju da prenosite znanje? Pozivamo Vas da se pridružite našem timu predavača! Tražimo stručne, motivisane i predane osobe koje su spremne da podele svoje znanje sa našim polaznicima. 

Kao deo našeg tima dobićete priliku da razvijete svoje veštine u nastavi, da radite sa sjajnim mladim ljudima i da steknete dragoceno iskustvo. Mi Vam pružamo podršku i neophodne resurse da postanete uspešan predavač, u formi pripremnog materijala za čas i video lekcija održanih predavanja.

Ukoliko ste zainteresovani za ovu priliku, pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo na adresu privatnicasovi.rs@gmail.com, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku!

O nama-postani deo tima

Utisci naših polaznika

Privatni časovi u Novom Sadu

Sve pohvale i preporuke za online nastavu. Video lekcije vrhunske, u mom slucaju fizika koju sam iz prve polozio 👍😁​
Lazar Batanjski
Sve preporuke za Marinu, atmosfera na casu odlicna, odlicno objasnjava i daje odgovore na sva pitanja 😁​
Privatni časovi - naši polaznici
Dušan Plavšić
Dobro osmišljeni časovi, spremanje studenata u najkraćem roku.
Nađa Rudek
Brzo i efikasno prelazenje gradiva. Svaki cas se i vise nego isplatio. Sve preporuke 😁​
Utisci polaznika - poslovni centar za edukativni konsalting i razvoj karijere.
Aleksa Stokanović