Privatni časovi u Novom Sadu

Grupni & individualni privatni časovi

Jedna od osnovnih dilema koju naši polaznici imaju, jeste ta da li će im više odgovarati grupna ili individualna pripremna nastava. U tekstu u nastavku pokušaćemo da vam pomognemo da odlučite koja forma nastava Vama najviše odgovara.

Grupni privatni časovi

Grupni privatni časovi  prvenstveno su namenjena polaznicima koji žele da sa nama pripreme kompletnu oblast /ispit. Naši predavači, na osnovu svog višegodišnjeg iskustva, kreirali  su plan i program za svaki kurs tako da za optimalan broj časova ostvarite najveće rezultate. Na časovima se detaljno prolazi kroz objašnjenja gradiva, a zatim kroz zadatke kakve možete očekivati na predstojećem testu/ispitu. Kao sastavni deo kursa uvek se obrađuju i zadaci sa vaših najnovijih ispitnih rokova. Na časovima možete postaviti pitanje za bilo koji zadatak koji nije našim programom predviđen, naši predavači će vam rado odgovoriti na sva pitanja. 

Individualni privatni časovi

Individualni privatni časovi namenjeni su studentima koji već imaju adekvatno predznanje, ali im je potrebno da sa  stručnim profesorom razreše nedoumice i prođu zadatke koje nisu znali samostalno da reše. Većini naših polaznika dovoljan je jedan ili dva individualna termina.

Razlika u ceni

Grupni privatni časovi su povoljniji od individualnih privatnih časova. Dodatni popust možete ostvariti ukoliko prijavite svoju grupu polaznika.  Ukoliko Vas zanima tačna cena časova, pošaljite nam upit sa kursom koji Vas interesuje i odgovorićemo u najkraćem roku.

Kakva su vaša iskustva sa grupnim i individualnim časovima? Pišite nam u komentaru vaše utiske.